VÅRE TJENESTER

Vi benytter Uni Micro, Power Office Go og Tripletex som regnskapssystemer. Kunden står fritt til å velge mellom moderne skybaserte løsninger og tradisjonelle regnskapssystemer.

Les mer om oss

Vi hjelper deg med:

Regnskap

Kontado tilbyr ajourhold av regnskapet for små og mellomstore virksomheter. Vi tilbyr moderne og papirløse skybaserte systemer, samt tradisjonell regnskapsføring der kunden leverer bilagene på papir eller per e-post. Ta gjerne kontakt for å finne ut hvordan vi kan bistå din bedrift!

Lønn

Vi i Kontado håndterer all lønnsbehandling for deg. Våre medarbeidere har god kjennskap til lover og regelverk innen personal og lønn.

Årsregnskap og skattemeldinger

Våre autoriserte regnskapsførere utarbeider komplette årsregnskap og ligningspapirer for alle typer selskaper.

Fakturering

Vi tar oss gjerne av faktureringsjobben for deg.

Rapportering

Vi utarbeider komplette og lett forståelige rapporter som gir deg verdifull informasjon om bedriftens økonomiske ståsted.

Budsjettering

Vi utarbeider ulike typer budsjetter, både med kortsiktige og langsiktige prognoser. Vi kan bistå både med driftsbudsjetter og likviditetsbudsjetter.

Rådgivning 

Med solid kompetanse og mange års bransjeerfaring i sekken, er vi godt rustet for å bistå små og mellomstore virksomheter.

Selskapsendringer

Vi bistår med rådgivning og utførelse av blant annet avvikling og etablering av selskap, budsjett, økonomistyring og andre selskapsendringer som må meldes til brønnøysundregistrene.

Ønsker du å motta et konkurransedyktig tilbud?

Kontakt oss gjerne for å fortelle mer om hvilke behov du har.

Be om pristilbud